Medische peelings | S K I N T E C H

Voor ieder huidtype een eigen peeling!

Peeling noemen we ook wel exfoliëren. Dit betekent letterlijk het verwijderen van laagjes.

Waarom is het peelen van de huid zo belangrijk?

Onze huidcellen groeien in laagjes vanuit de diepte naar de oppervlakte waar ze uiteindelijk afsterven en in fijne schilfertjes van de huid afvallen. Hier merken wij zelf maar heel weinig van. In een paar weken tijd is de huid dus helemaal vernieuwd en heeft een egale en glanzende uitstraling. Helaas bij het ouder worden (al vanaf 25 jaar) vertraagd dit vernieuwingsproces waardoor er ophopingen van dode cellen aan de huidoppervlakte komen. Het gevolg is dat de huid er ruwer en doffer gaat uitzien. Daarnaast houden deze dode cellagen ook geen vocht vast waardoor de huid ook snel droog en schraal kan aanvoelen en gevoelig wordt voor rimpels.

Door te peelen ofwel te exfoliëren verwijderen we de dode huidcellen aan de oppervlakte. Hierdoor krijgen de levende cellagen dieper in de huid een signaal om zich te vernieuwen en het resultaat is een frisse nieuwe huid.


 

Medische peelings | S K I N T E C H

De medische peelings die gebruikt worden in Clinique Dr. Don gaan veel verder dan bij de schoonheidssalon en worden alleen door goed opgeleide en ervaren artsen of huidtherapeuten uitgevoerd. Het resultaat is dan ook verbluffend maar vraagt wel wat geduld want afhankelijk van de ernst van de huidveroudering of acne moet de behandeling meestal 2 tot 4 keer worden herhaald met een tussenpose van 1 tot enkele weken.

De huidtherapeuten en artsen van Clinique Dr. Don werken met het merk Skintech. Tijdens de gratis intake analyseert de huidtherapeut uw huid en beoordeelt de huidconditie, de ernst van de huidveroudering of de acnelittekens en helpt u de peeling en verzorging te kiezen die bij uw huid en wensen past.

Medische peelings uitgevoerd door ervaren handen geven een fantastisch resultaat!

Zonder een uitgebreide huidanalyse en persoonlijk behandeladvies geen medische peeling!

De mogelijkheden en resultaten met de peelings van Skintech zijn uitgebreid en intens maar ook complex in het toepassen. Daarom nemen wij tijdens de intake ook veel tijd om uw huid te analyseren en de mogelijkheden van de verschillende peelings met u te bespreken. We laten u op deze pagina kennismaken met de diverse peelings zodat u een idee krijgt van de mogelijkheden. Een betrouwbaar en kundig advies blijft bij medische peelings een must om uw veiligheid en een mooi resultaat te garanderen!

Clinique Dr. Don biedt u het volledige pakket van de Skintech medische peelings, opgesplitst in toepassing en dieptewerking:

Wilt u meer weten over de medische peelings van Skintech? Of wilt u een vrijblijvend advies van onze artsen en huidtherapeuten over peelings? Maakt u dan een afspraak met ons! Voor Hengelo belt u naar 074 - 30 30 250, voor Amsterdam belt u naar 020 - 89 50 455.

Maak een afspraak!


Combinatiebehandeling met de huidverzorging van Skintech

SKIN TECH ® Behandelcrèmes   

U krijgt na de behandeling een speciaal op uw huid afgestemd SKIN-TECH verzorgingsproduct mee (hiervoor betaalt u geen extra kosten). Wij adviseren u met klem deze Skintech-creme na de peeling te gebruiken. Het resultaat zal door gebruik van deze crème versterkt worden. Verkeerde huidverzorging kan averechts werken op de intensief behandelde huid. Mocht u enthousiast zijn over deze huidverzorgingsproducten kunt u deze altijd weer nabestellen bij ons.

Wat moet u na de behandeling zelf doen?

Een peeling is een zeer veilige behandeling als de instructies voor de verzorging na de behandeling maar goed worden opgevolgd. Onze hygiëneprotocol voor thuis is om de oppervlakkige huidbeschadiging te beschermen tegen een bacteriële infectie.
 

Zes unieke peelings!

Klik op één van de onderstaande peelings voor meer informatie over de desbetreffende peeling.

 

Easy Droxy Versicolor peel

Easy TCA

Lip & Eyelid formula

Easyphen or Soft Phenol

Benebellum

 

 

 

Vul in en wij nemen contact met u op!

Loading