(Chirugische) Halslift

Inhoud

MACS in combinatie met de halslift

Als de hals uitzakt en rimpels vertoont

Voor veel mensen is een verslapte huid van de hals (kalkoenenhals) een dagelijks probleem. Sjaaltjes kunnen het probleem niet altijd meer verbloemen waardoor ze op zoek gaan naar behandelingen die dit ontsierende probleem kunnen oplossen. Dan is eigenlijk alleen een halslift (chirurgisch) de oplossing waar u naar zoekt.

Reden van een uitgezakte hals?

Naarmate we ouder worden, gebeuren er verschillende dingen met de huid en de spieren van de hals. De huid verliest elasticiteit en wordt losser, het vet neemt af en zakt naar beneden door de zwaartekracht. Spieren verliezen hun spankracht en worden dikker in de vorm van banden de zogenaamde platysma-banden. Daarnaast verliest de huid ook nog haar stevigheid door het verlies van collageen en hyaluronzuur. Kortom de huid zakt naar beneden in de vorm van plooien en  rimpels.

Voor veel mensen zijn deze zichtbare tekenen van veroudering moeilijk te accepteren, vooral als ze zich leuk en jeugdig willen kleden en niet de hals met kleding willen bedekken.

Populaire halslift

Er zijn veel cosmetische ingrepen en niet-chirurgische behandelingen die de symptomen verminderen of definitief omkeren naar een strakke hals. Een halslift is de meest populaire. Een kaak halslift, is een chirurgische behandeling waarbij de losse huid langs de kaaklijn en van de hals wordt verwijderd. Het litteken vindt u niet meer terug want die wordt geplaatst achter het oor.

Het effect is een gladdere, kreukvrije hals en kaaklijn en een verjongd uiterlijk. Deze behandeling kan ook worden ingezet om overtollige huid te verwijderen na veel gewichtsverlies of vermindering van huidelasticiteit door erfelijkheid, zonneschade of na behandeling van ziekte.

Deze ingreep is zeer effectief om u jonger te laten lijken. Vaak wordt  de halslift gecombineerd met een facelift om een jonger totaalbeeld te creëren.  Dr. Don zal de meest geschikte behandeling adviseren tijdens een vrijblijvende intake. U krijgt een kundig en eerlijk advies.

De zachte methode van Dr. Don

De chirurgische methode van Dr. Don is dat hij op basis van waterstraaltjes de huid los maakt waardoor u veel minder last heeft van blauwe plekken en zwelling. Op deze manier kan hij de overtollige huidlagen eenvoudig verwijderen en onzichtbaar hechten. Uw hersteltijd is hierdoor aanzienlijk korter dan bij de meeste technieken die in andere klinieken toegepast worden. Dokter Don is één van de beste klinieken voor een halslift.

Let op: Onze arts heeft deze resultaten behaald bij diverse patiënten echter is ieder mens uniek en de resultaten van de behandeling kunnen afwijken.
Tijdens een vrijblijvend consult zullen wij u altijd een eerlijk advies geven!

Voordelen?

  • Verhoogd het zelfvertrouwen en zelfrespect
  • Er jonger uitzien
  • Verjongd en frisser voelen
  • Weer kleding kunnen dragen met lage halslijnen en niet langer de behoefte voelen om je te verbergen achter een sjaal of top met een colletje.
  • Eenvoudiger om de juiste make-up aan te brengen.

Intake

Boek een vrijblijvende intake in bij Dr. Don en laat u kundig adviseren. Er zijn veel punten om rekening mee te houden. U wilt graag een top resultaat en dan is het belangrijk dat u een kundig en eerlijk advies krijgt over de mogelijkheden en de daarbij behorende resultaten. U heeft ook vast veel vragen zoals:

  • Hoe lang duurt de ingreep
  • Is de behandeling pijnlijk?
  • Welke zorg krijg ik na de ingreep?
  • Ondanks dat Dr. Don een zeer zachte chirurgische methode toepast kunt een blauw plekje en of wat zwelling krijgen (iedere patiënt reageert anders). daar wilt u graag formatie over krijgen.
  • Moet in nog speciale kleding dragen

Behandeling

De halslift kan onder lokale verdoving den duurt ongeveer 2 tot 3 uren. Dr. Don maakt kleine sneetjes in de haarlijn en achter de oren voordat hij met waterstraaltjes de huidlagen verder oprekt. Hij snijdt dan de overtollige huid af en zet deze lijn de nieuwe positie vast met speciale chirurgische hechtingen. Als de behandeling wordt gecombineerd met een facelift maakt hij meer kleine sneetjes bij de haarlijn en zorgt ervoor dat de losse huid van het gezicht ook strakker wordt waardoor een gladdere, kreukvrije en jonger ogend resultaat ontstaat. Als er ook overtollig vet verwijderd moet worden dan combineert hij de halslift met het verwijderen van de vetophopingen onder de kin.

Let op: Onze arts heeft deze resultaten behaald bij diverse patiënten echter is ieder mens uniek en de resultaten van de behandeling kunnen afwijken.
Tijdens een vrijblijvend consult zullen wij u altijd een eerlijk advies geven!

Vul in en wij nemen contact met u op!

Loading