Blog

Waar moet ik op letten na een rimpel injectie behandeling?

Waar moet ik op letten na een rimpel injectie behandeling?

Een paar tips die zorgen dat de rimpel injectie behandeling optimaal kan inwerken. Kortom: 6 tips van Dr. Don!

 1. Het is belangrijk dat u vlak na het injecteren niet met de vingers aan het behandelde gebied zit. Dat kan namelijk een infectie veroorzaken. Ook het gezicht masseren raad ik u af. U mag met een zacht en mild product heel voorzichtig het gezicht ’s avonds reinigen.
 2. De eerste uren na het prikken kunt u beter recht op blijven zitten, lopen of staan. De ingespoten vloeistof moet in de gebieden blijven waar het is ingespoten en niet naar andere delen uitvloeien waar u beslist niet het rimpel injectie effect wilt hebben.
 3. De eerste uren liever niet sporten. Ook een intensieve lichamelijke inspanning kan ervoor zorgen dat de rimpel injectie zich verplaatst.
 4. Wat u nu juist wél moet doen is de behandelde spieren zoveel mogelijk gebruiken. Heel veel fronsen dus! Zo kan de rimpel injectie  goed “aanhechten” en zal het de werking intensiveren.
 5. Plan uw rimpel injectie behandeling meer dan twee weken voor een speciale gebeurtenis waar u op uw mooist wilt zijn. Een rimpel injectie behandeling geeft geen onmiddellijke resultaten. De eerste resultaten zijn over het algemeen na vijf tot tien dagen volledig zichtbaar.
 6. En tot slot: Als u niet tevreden bent moet u pas na 3 tot maximaal 4 weken terugkomen om de resultaten te laten controleren. Niet eerder en zeker ook niet later. Een nabehandeling kunnen we pas geven als de rimpel injectie volledig is ingewerkt. Ik wil een overbehandeling met rimpel injecties altijd vermijden.

 

Afspraak maken of meer informatie?

Voor een kundig advies, neemt u dan gerust contact met ons op. Onze intake gesprekken zijn altijd vrijblijvend. Voor een gesprek in Hengelo belt u naar 074 – 30 30 250 en voor een gesprek in Amsterdam belt u naar 020 – 89 50 455.

 

Print

Wij zijn aangesloten bij

 • NVCG
 • NVVH
 • NVVCC
 • Anbos
 • DGAUF
 • DALA

Certified Peelings Certified XLHair Face Lifting Techniqiues