Glow is de nieuwe facelift

Waarom een nieuwe activiteit van Clinique dr Don?

Waarom Dr. Don Cosmea en Dr. Don Vegan fillers? Het behandelteam van Dr. Don heeft nagedacht over de mogelijkheid of wij onze patiënten behandelingen konden aanbieden op een schonere, groenere en meer gezondere manier. Alternatieven bedenken voor de standaard fillers, intensieve huidbehandelingen en huidverzorging.

Huidverzorging die gemaakt is van natuurlijke ingrediënten in combinatie met autologisch materiaal van de patiënt zelf dus. Zeg maar actieve werkstoffen die wij kunnen halen uit vloeistoffen die in het lichaam voorkomen als bloedplaatjes en vetcellen. Helemaal gepersonaliseerd dus alleen uit en voor de individuele patiënt zelf.

 

Meer natuurlijk en op maat bestaat niet. 

We willen bewustzijn creëren over de natuurlijke kracht van eigen lichaamsmateriaal in combinatie met helende planten en wat ze voor de huid kunnen doen zonder jezelf, het milieu en onze planeet te schaden.

Physician Assistant Loes Franke zegt: “het gaat er ons om dat je in harmonie bent met je natuurlijke biologische en genetische zijn en deze niet verstoort. Onze behandelingen en producten zijn veganistisch, het is schoon, het komt van en voor jezelf en het gaat over geluk” legt ze uit. Daarom hebben we voor de  Cosmea bloem gekozen als beeldmerk:  je kunt de cosmeazaadjes ieder jaar zaaien in het wild en er komen prachtige etherische bloemen uit voort. Deze bloemen staan in verbinding met de subtiele en prachtige behandelingen die wij in onze kliniek voor u hebben ontwikkeld. Een gezonde huid met een weergaloze glans als resultaat

 

Een weergaloos effect op de huid, dat moet de werking zijn van onze behandelingen

Wij vinden  dat huidverzorging groen, schoon, veganistisch, ,krachtig en genderloos moet zijn. De actieve stoffen moet hun werk doen en niet de marketing. Dr. Don Cosmea heeft behandelingen en huidverzorging ontwikkeld die gebaseerd zijn op de wetenschap van anti-aging, huidglans en het werken met de huid en niet er tegen.

1 van de doelen van onze huidbehandelingen en huidverzorgingsproducten is om de glans te activeren. Een ongrijpbare missie misschien maar zoals Dr. Don uitlegt:” de glans is waarschijnlijk de beste manier om de gezondheid van iemands huid te beoordelen”.

Hoewel de meeste ingrediënten van natuurlijke oorsprong zijn die wij bij Dr.Don Cosmea gebruiken is het ook niet bedoeld deze merklijn als 100% natuurlijk te introduceren. Simpel gezegd: ”het idee is om de schoonst mogelijke ingrediënten te gebruiken en geen ingrediënten die potentieel gevaarlijk zijn” Zoals zo vaak voorkomt in zelfs peperdure huidverzorging of filler behandelingen.
 

Meer weten?

Maak dan een vrijblijvende afspraak bij één van onze klinieken. Onze huidspecialisten zullen de mogelijkheden uitgebreid met u doornemen voor behandeling en u een professioneel en eerlijk advies geven.

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen contact met u op! Belt u liever zelf? Dan zijn onze vestigingen te bereiken op onderstaande telefoonnummers:

  • Hengelo +31 (0) 74 303 0250
  • Amsterdam +31 (0) 20 895 0455
  • Enschede +31 (0) 53 206 2001
    [email protected]