Waarom SoMe medische serum zo goed werkt in combinatie met laser tegen ongewenste hyper-pigmentatie?

Bestrijding van ongewenste pigmentatie van schade door de zon en veroudering, neem afscheid van ongewenste zonnevlekken, sproeten en ouderdomsvlekken.

De laser werkt diep in de huid door en heeft de huid met minuscule kleine gaatjes geopend in de pigmentatie. SoMe medisch serum kan diep in de huid zijn werk doen. De resultaten van de laser behandeling  zullen enorm versterkt worden en de downtime neemt aanzienlijk  sneller af waardoor u de beloofde egale huid met glow zult ervaren.

 

Wat doet de laser?

Laser  tegen pigmentatie, ofwel laserhuidverjonging, vermindert veilig en effectief de verschijning van pigmentatie, levervlekken, zonnevlekken  en post-inflammatoire hyperpigmentatie (PIH) zoals verkleurde acnelittekens en ouderdomsvlekken.

Deze snelle en niet-invasieve huidbehandeling helpt onvolkomenheden te verminderen en geeft een heldere en egalere teint.

 

Voordelen van laser tegen pigmentatie in combinatie met SoMe medisch autologisch serum

hyperpigmentatie laser

 

Hoe werkt de laser?

Deze laser maakt gebruik van lichtstralen die gepigmenteerde cellen in de huid afbreken. Het richt zich op ongewenste donkere vlekken en zal het pigment in stukjes uiteen laten vallen zonder het omringende huidweefsel en de huidcellen te beschadigen.

De pigmentstukjes worden donker daarna ontstaat een licht korstje op het behandelde stukje huid. Dit korstje valt er op natuurlijke wijze weer af in drie tot 7 dagen. Afhankelijk van het type pigment dat wij behandelen, zijn een aantal behandelsessies wel noodzakelijk.

 

Na de behandeling

Zoals bij de meeste laserbehandelingen kan de hitte van de laser een beetje  ongemak veroorzaken. De arts kan een verdoving plaatsen als u dat graag wil. De gebieden met hyper-pigmentatie zijn meestal behoorlijk klein waardoor het branderige gevoel snel verdwijnt.

Het behandelde huidplekje zal tot48 uur wat donkerde lijken. .Daarna ontstaan er korstjes die afvallen, een mooie huid komt dan tevoorschijn. Het SoMe medisch serum zal hier enorm bij ondersteunen.

 

hyperpigmentatie

Veel gestelde vragen

 

Is de laserbehandeling van hyper-pigmentatie voor altijd?

Als de geadviseerde nabehandelingen thuis goed worden gevolgd en het behandelde gebied wordt verzorgd en correct onderhouden, is het onwaarschijnlijk dat de pigmentatie terugkomt.

Pigmentatie die veroorzaakt is door onbeschermde blootstelling door de zon kan na verloop van tijd lichtje terugkomen, maar SPF crème-remmers kunnen dit aanzienlijk verminderen. Laat u goed voorlichten.

 

Hoelang duurt de behandeling

Het zal afhangen van het type en de grootte van het te behandelen gebied. De meeste laserbehandelingen duren ongeveer 5 tot 30 minuten

 

Welke resultaten?

De meeste cliënten zien een verbetering van 70 tot 100%

 

Doet de behandeling pijn?

De warmte van de laser is vrij oppervlakkig, waardoor het ongemak meevalt. Het behandelde gebied kan tot 48 uur daarna aanvoelen als zonnebrand, koude kompressen en SoMe medisch autologisch serum worden ingezet om roodheid en ontstekingen te  voorkomen, met meer resultaat.

 

Meer weten over de hyperpigmentatielaser & SoMe?

Maak dan een vrijblijvende afspraak bij één van onze klinieken. Onze huidspecialisten zullen de mogelijkheden uitgebreid met u doornemen voor behandeling en u een professioneel en eerlijk advies geven.

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen contact met u op! Belt u liever zelf? Dan zijn onze vestigingen te bereiken op onderstaande telefoonnummers:

  • Hengelo +31 (0) 74 303 0250
  • Amsterdam +31 (0) 20 895 0455
  • Enschede +31 (0) 53 206 2001
    [email protected]

Vul in en wij nemen contact met u op!

Loading