Vermoeide huid

VitaCura Facial met lichaamsmassage

Probleem: Vermoeide huid, grauwe huid, verslapping en littekens

Elke huid heeft wel eens een dipje maar het is van belang dat u uw de huid zo snel mogelijk weer in balans krijgt. Een tekort aan vitamines en mineralen is namelijk schadelijk voor uw huid. Vitamines zijn namelijk belangrijke bouwstenen van onze gezondheid. Wanneer er een tekort is aan vitamines in de huid kunnen andere processen niet doen wat ze horen te doen. Bepaalde enzymen en hormonen functioneren namelijk beter onder invloed van vitamines .

De huid heeft bepaalde vitamines nodig om te stimuleren, beschermen en te herstellen. Ook de huid die littekens heeft opgelopen door bijvoorbeeld acne kan veel hebben aan een vitamine boost. Eens tekort aan vitamines kan optreden door bijvoorbeeld roken, slechte voeding of een verstoorde balans.

Intake en behandelplan

De huidcoach brengt uw wensen in kaart samen met de resultaten uit haar huidanalyse. Ze heeft uw huid onderzocht op structuur, conditie en mogelijke problemen. De huidcoach heeft nu genoeg gegevens om samen met u een persoonlijk behandelplan samen te stellen. Zij adviseert u welke technieken, producten en apparatuur voor u het meest geschikt zijn en waarom. Verder zal zij u informeren hoe deze producten inwerken op uw huid en welk effecten zij hebben. De belangrijkste aandachtspunten van iedere behandeling zijn uw wensen, uw vragen en het allerbelangrijkste: het hoogst haalbare resultaat.

Oplossing: Mesotherapie & Vitamine Booster

De Vitacura Facial is geïnspireerd door de cosmetische geneeskunde. Het is een Meso- behandeling met actieve ingrediënten. Zoals belangrijke vitamines zoals A,C en E.  

De Vitacura Facial  stimuleert de celregeneratie, de weefsels worden weer opgebouwd en versterkt. De natuurlijke afweer van de huid wordt verhoogd en de reactiviteit van de huid verminderd. De Vitacura Facial bevat onder meer vitamine A,C en E. Vitamine A heeft een regenererende werking en herstelt de beschadigde huid en heeft een diepe werking op rimpels en littekens. VItamine C heeft een verhelderend effect en heeft een stimulerende en antioxiderende werking. De aanmaak van collageen wordt gestimuleerd en de cellen worden beschermt tegen beschadiging van UV straling. Vitamine E beschermt tegen agressieve invloeden die celbeschadiging veroorzaken.

Belofte na de behandelkuur: Verbeterde huidconditie, huidstructuur en teint

Omdat de ingrediënten die gebruikt worden bij de Vitacura Facial perfect samenwerken is het resultaat snel zichtbaar. De actieve ingrediënten hebben een stimulerend effect waardoor de huid gaat stralen. Dankzij het hoge percentage vitaminen zal de huid snel in conditie komen en er gezonder en vitaler uitzien. Dankzij het kalmerende effect zullen ontstekingen, zwellingen en irritatie verminderen en op langere termijn verdwijnen.

Dr. Don Vitacura Facial kan gebruikt worden na cosmetische ingrepen zoals injecties, operatie of lasertherapie. Vitacura Facial kan voor elke leeftijd worden gebruikt en maakt het daardoor een allround huidverbeterende behandeling.

Advies

Wij adviseren de Vitacura-Facial als kuur in te zetten van minimaal 3 behandelingen met tussenpozen van steeds 4 weken.

 

Wij zijn aangesloten bij

  • NVCG
  • NVVH
  • NVVCC
  • Anbos
  • DGAUF
  • DALA

Certified Peelings Certified XLHair Face Lifting Techniqiues