Gemengde tot vette huid

Oxyenergy-facial met lichaamsmassage

Een gecombineerde huid is voor veel mensen iets mysterieus en kan moeilijk te herkennen en nog moeilijker te behandelen zijn. Het team van Beauty by Dr. Don helpt u de sleutel te vinden tot het geheim van een gave huid die helemaal in balans is.

Wat is een gecombineerde huid?

Er is sprake van een gecombineerde huid wanneer het gezicht twee of meer verschillende huidtypes tegelijk heeft. Over het algemeen zijn bij een gecombineerde huid delen van het gezicht droog of schilferig, terwijl de T-zone (neus, kin en voorhoofd) vet is. Er kan bij een gemengde huid ook sprake zijn van zowel rimpels als puistjes of rosacea met daarbij droge huiddelen.

Probleem: Vervuiling & zuurstof tekort

Wanneer uw cellen te weinig zuurstof krijgen kunnen ze minder energie produceren en worden ze vermoeid. De vitaliteit van de huid kan dus sterk verminderen als de huid minder zuurstof heeft. Helaas geeft onze buitenlucht weinig zuurstof maar wel vervuilde lucht en zware metalen Daarnaast kan een ongezonde lifestyle , zoals roken er ook voor zorgen dat de huidconditie over gaat naar een vette of gecombineerde huid. Wanneer de huid een tekort aan zuurstof heeft noemen we dit ook wel een verstikte huid. De huid is futloos, heeft geen zachte glans, ziet er vettig en vermoeid uit en kan daarbij onzuiver zijn. Uw huid vraagt om een behandeling waar dieptereiniging, doorbloeding en revitalisatie centraal staan.

Intake en behandelplan

De huidcoach brengt uw wensen in kaart samen met de resultaten uit haar huidanalyse. Ze heeft uw huid onderzocht op structuur, conditie en mogelijke problemen. De huidcoach heeft nu genoeg gegevens om samen met u een persoonlijk behandelplan samen te stellen. Zij adviseert u welke technieken, producten en apparatuur voor u het meest geschikt zijn en waarom. Verder zal zij u informeren hoe deze producten inwerken op uw huid en welk effecten zij hebben. De belangrijkste aandachtspunten van iedere behandeling zijn uw wensen, uw vragen en het allerbelangrijkste: het hoogst haalbare resultaat.

Oplossing: Detox/Zuurstof

  1. We beginnen met Super Oxygenatie. Hierdoor activeren we de moleculen die verantwoordelijk zijn voor de zuurstof toevoer. Door het verhogen van de zuurstof circulatie heeft de huid een groter vermogen om zichzelf te beschermen en hypoxische stress tegen te gaan.  
  2. De OxyGeneo bevat een anti-vervuilings schild die het zuiveringsproces stimuleren. Ze neutraliseren schadelijke stoffen (zware metalen, sigaretten rook etc.) in de huid.
  3. We laden de huid weer op met extra energie, zo kan de huid beter reageren op toxische moleculen die het defensie-en reparatiesysteem aan proberen te vallen. Het opladen van de cellen doen we door middel van het stimuleren van de biologische brandstof. Het stimuleert de zuurstof circulatie en helpt de vrije radicalen en andere schadelijke stoffen tegen te gaan.

Belofte na de behandelkuur: Schone, frisse huid met voldoende energie.

Direct na de behandeling zal de huid er fris en schoon uitzien. Onze cliënten die de producten en de behandelingen hebben ervaren waren enthousiast en gaven aan dat hun huid er veel beter uitzag en dat de huid vooral beter aanvoelde. De teint verbeterde en de huid kreeg weer nieuwe energie.

Advies

Wij adviseren de OXYENERGY-facial als kuur in te zetten van minimaal 3 behandelingen met tussenpozen van steeds 4 weken.

Wij zijn aangesloten bij

  • NVCG
  • NVVH
  • NVVCC
  • Anbos
  • DGAUF
  • DALA

Certified Peelings Certified XLHair Face Lifting Techniqiues