Droge-vochtarme huid

Hydra-facial met lichaamsmassage

Probleem: droge en vochtarme huid

Wanneer uw huid droog is heeft u een tekort aan vetten, wanneer uw huid vochtarm is, is er een tekort aan water. Een droge huid heeft vaak schilfertjes en kan geïrriteerd aanvoelen. Een vocht arme huid heeft vaak droogte lijntjes en voelt trekkerig aan. U kunt naast een droge vochtarme huid ook een vette vochtarme huid hebben. Een droge huid heeft een lagere weerstand dan een normale huid en is ook vatbaarder voor schadelijke invloeden van buitenaf. Daarom is het belangrijk dat uw huid in balans is.

Intake en behandelplan

De huidcoach brengt uw wensen in kaart samen met de resultaten uit haar huidanalyse. Ze heeft uw huid onderzocht op structuur, conditie en mogelijke problemen. De huidcoach heeft nu genoeg gegevens om samen met u een persoonlijk behandelplan samen te stellen. Zij adviseert u welke technieken, producten en apparatuur voor u het meest geschikt zijn en waarom. Verder zal zij u informeren hoe deze producten inwerken op uw huid en welk effecten zij hebben. De belangrijkste aandachtspunten van iedere behandeling zijn uw wensen, uw vragen en het allerbelangrijkste: het hoogst haalbare resultaat.

De Hydra-Facial is vooral gericht op het herstel van de huid. Verzachtend, vocht inbrengend, non-invasief en niet irriterend. De Hydra-Facial behandelt de fijne lijntjes, droogte rimpels, zonbeschadiging, verstopte en vergrote poriën.

Belofte na de behandelkuur: Een huid die in conditie is

Een huid die in conditie is heeft voldoende vetten en vocht in de huid en dat is precies wat de Hydra-Facial herstelt. Uw huid zal stralen en minder snel reageren op invloeden van buitenaf. Droogte rimpeltjes zullen verdwijnen net zoals het trekkerige gevoel. De droge huid zal snel herstellen en in balans komen waardoor eventuele schilfertjes of irritaties zullen afnemen.

Advies

Wij adviseren de Hydra-Facial als kuur in te zetten van minimaal 3 behandelingen met tussenpozen van steeds 4 weken.

Prijs

Vanaf €95,-

Wij zijn aangesloten bij

  • NVCG
  • NVVH
  • NVVCC
  • Anbos
  • DGAUF
  • DALA

Certified Peelings Certified XLHair Face Lifting Techniqiues