OxyGeneo met TriPollar

Huidverstrakking met TriPollar en OxyGeneo
Gezichtsbehandelingen met RF Tripollar zijn bekend geworden als de "niet-chirurgische facelift" en de resultaten zijn al na één behandeling te zien

We weten dat na je 25e de huidveroudering al in gang gezet wordt. Zichtbaar nog niet zozeer maar de fijne lijntjes kunnen als je goed kijkt al beginnen. Na je 35e -40e wordt de huid echt een stuk minder actief en produceert al veel minder collageen en hyaluron. TriPollar behandeling op basis van radiofrequentie in combinatie met de OxyGeneo zuurstoftherapie gaat de huid verstevigen en strakker maken. In combinatie met behandelingen en de collageen booster geeft dit een nog mooier resultaat. Beide apparaten verwarmen de huidlagen waardoor de huidcellen actief collageen gaan aanmaken. Het gevolg is een zichtbaar strakkere en stevige huid.
 
Wat is TriPollar Radiofrequentie?
TriPollar is de meest geavanceerde radiofrequentie (RF) technologie ter wereld. Het wordt al meer dan 75 jaar toegepast in de medische wereld en het is een bewezen en veilige technologie die wereldwijd succesvol wordt ingezet.
 
Hoe werkt de TriPollar en wat doet het voor de huid?
De TriPollar behandeling verwarmt de fibroblasten (die ons collageen aanmaken) in onze huid en laat de collageenvezels inkrimpen waardoor direct een huidverstrakkend en liftend effect ontstaat. Dit zorgt ook weer voor de natuurlijke collageenvernieuwing van de huid. De TriPollar werkt op de huidversteviging. Het resultaat is dat de huid steviger zal aanvoelen en je ziet een strakkere kaaklijn ontstaan. Daarnaast kunnen rimpels minder zichtbaar worden.
 
Wat doet de OxyGeneo?
De TriPollar behandeling voor huidverstrakking is uit te breiden met de OxyGeneo. OxyGeneo is een behandeling met een combinatie van microdermabrasie, peeling en zuurstoftherapie van binnenuit. 

Voor wie is de behandeling geschikt?

•    voor een beginnende verslapte kaaklijn
•    voor een verslapte huid in een beginnende fase
•    voor fijne lijntjes en rimpels

Hoe voelt de behandeling aan?
Een TriPollar behandeling voelt als een warme massage,
is dus prettig en heel ontspannen. 

Wanneer zie ik resultaat?
Al na de eerste behandeling zie je direct resultaat met het OxyGeneo gedeelte. Het TriPollar gedeelte werkt op langere termijn. Met een kuur van 6 behandelingen kun je de verstrakking echt goed gaan zien omdat omdat de fibroblasten tijd nodig hebben om nieuw collageen aan te maken. Daarna ga je het resultaat onderhouden met een nabehandeling.
 
Uitbreiding met de Collageen Booster 
 
Je kunt de behandeling uitbreiden met onze Collageen Booster lichttherapie die de huidcellen nieuwe energie geeft. Hierdoor krijgt de huid meer energie, betere doorbloeding en betere zuurstofvoorziening. De Collageen Booster komt tot diep in de huid waar hij ook de fibroblasten gaat stimuleren om nieuw collageen aanmaken. In combinatie met de TriPollar en OxyGeneo geeft dit hele mooie resultaten. 
 
OxyGeneo zuurstofbehandeling
Oxygeneo zuurstofbehandeling, een veel geboekte anti-aging behandeling met het OxyGeneo apparaat. De gel veroorzaakt ontelbare belletjes die tegen het huidoppervlak uiteen spatten. Het lichaam reageert hierop door zuurstofrijk bloed naar de huid te sturen. De OxyGeneo gebruikt een techniek van milde microdermabrasie, peeling en zuurstoftherapie. Het is een carboxy masker behandeling met een apparaat dat als extra ook nog een mild peelende werking heeft. Dit geeft de huid een zuurstofboost en na de behandeling ziet jouw huid er frisser uit, voelt zij zachter en gladder aan en het volume zal verbeteren.
 


Voor wie is de OxyGeneo zuurstofbehandeling geschikt?
De behandeling is geschikt voor alle huidtypes behalve zeer actieve acne. 


  
Wat doet de behandeling voor jouw huid?
•    geeft jouw huid een milde microdermabrasie / peeling om dode huidcellen te verwijderen
•    maakt de huidstructuur fijner
•    zorgt voor een betere doorbloeding
•    stimuleert de aanmaak van collageen
•    zorgt voor een betere hydratatie
•    zorgt voor een betere zuurstofvoorziening van binnenuit
•    zorgt voor een betere opname van werkstoffen
•    geeft de huid meer energie
•    huidcellen worden actiever
•    maakt de huid stralender

Nog een aanvulling op: Wie is geschikt voor een RF Skin behandeling?
OxyGeneo's aanscherping behandeling is het meest geschikt voor mensen met milde tot matige verslapping van gezichtshuid en weefsel. RF Skin behandeling is ook zeer geschikt voor het verminderen van rimpels en fijne lijntjes. Deze behandeling is ideaal als je geen chirurgische ingreep wilt ondergaan.

Wat kan ik verwachten na mijn RF-behandeling?
Direct na je eerste behandeling zal je merken dat de huid in de behandelde gebieden strakker, minder slap en gerevitaliseerd aanvoelt. Je zult merken dat rimpels en fijne lijntjes minder intens zijn. Voor maximale voordelen zijn meerdere behandelingen gedurende een voorgeschreven periode wel te adviseren. 

Een voorbeeld van de OxyGeneo en wat het apparaat doet? Kijk dan naar het filmpje hierboven.

Welke gebieden in je gezicht en hals hebben baat hebben bij een OxyGeneo huidverstrakking?
Deze behandeling wordt vaak gebruikt om het voorhoofd, de gebieden onder de ogen, de wangen, het midden van het gezicht, de kaaklijn en de hals te behandelen. Het levert direct resultaat op. De behandeling is het meest effectief in combinatie met OxyGeneo's 3-in-1 Super Facial.
 
Is het verstandig om voor een leuk uitje of evenement een OxyGeneo RF-huidverstrakkings-behandeling in te plannen?
Ja! Omdat deze behandeling geen downtime heeft, kun je de behandeling inplannen zelfs op de dag van jouw feestje of belangrijke ontmoeting. De huid ziet er strakker en heel gezond uit. Je ziet een opmerkelijke vermindering van je rimpeltjes en lijntjes. Plan uw OxyGeneo RF Tightening-Behandeling op de dag van een evenement of de dag ervoor. De verbluffende resultaten van uw Oxygeneo-behandeling zal iedereen opvallen.

Aanbiedingsprijzen 2020

OxyGeneo Behandeling Tijd Prijs
OxyGeneo incl. Spa Zen 60min €82
OxyGeneo Combi Behandeling Tijd Prijs
OxyGeneo incl. Spa Anti-aging(met klassieke massage) 75min €112
OxyGeneo + TriPollar + Ultrasound 90min €119
Combi met Klassieke Verzorging Tijd Prijs
Spa Anti-aging verzorging met TriPollar + Ultrasound 75min €90
Zonebehandeling met TriPollar   Prijs
Rondom de ogen   €15
Rondom de mond   €15
Uw voorhoofd   €15
Ultrasound als optie   Prijs
Op een klassieke verzorging kan u een ampoule laten insluizen met een meerprijs van   €10
Kuur    
Een kuur bestaat uit 6 behandelingen die om de 2 weken worden uitgevoerd en dan geniet je van 5+1 GRATIS, de korting wordt verrekend bij je laatste afspraak mits binnen de afgesproken termijn van 3 maanden anders vervalt de korting.  
 

*bovenstaande actie prijzen zijn éénmalig te boeken. Daarna geldt het normale tarief


Wil je meer weten over de OxyGeneo en haar werking? Lees dan deze blog.