Soft Mini Liposuctie met Valentine korting

Nieuwe revolutionaire vetbehandeling: Mini Soft Liposuctie met Valentine korting
contouring or shaping your body in a soft way

 

De “walk in walk out“ behandeling is populair in Amerika. Dr Don heeft de behandeling nog meer verfijnd. In Amsterdam en Hengelo! U bent maximaal in 2 uurtjes klaar. In één enkele behandeling een prachtig resultaat.

Waar haalt hij vet weg bij mini-soft liposuctie?
Bijvoorbeeld de kleine vetrand boven de jeans, vetophoping aan het bovenbeen de zogenaamde zadeltas, de vetpad bij de onderbuik of bij mannen het laagje vet bij de borstspieren. Zo zijn er overal kleine vetophopingen die je storen en je figuur minder goed laten uitkomen. Dr. Don kan die nu eenvoudig definitief verwijderen.

♥ In de maand februari geven wij jou een speciale Valentijns korting 
De prijs van de behandeling zal je ook blij maken:

  • Zadeltasjes: €1000,-
  • Onderbuikje: €1400,-
  • Laagje vet bij de borstspier (mannen): €1420,-
  • Vetrand boven de jeans: €1125,-
  • Behandelingen voor andere gebieden met kleine vetpads zijn ook mogelijk. Informeer naar de prijzen.

Er komen hier geen behandelkosten meer bovenop. Dit bedrag is uw eindtotaal. 

Uw valentijnskorting ♥ Om het eindresultaat nog mooier te maken, krijgt u 2 behandelingen bindweefselmassage LPG endermologie cadeau t.w.v. €140,- 

Wanneer is deze behandeling iets voor jou?
Je bent best tevreden met je body, maar je zou nog meer vorm aan je lichaam willen geven. De Mini Soft Liposuctie is bedoeld voor vrouwen en mannen die hun spieren willen laten uitkomen of voor vrouwen die hun vrouwelijke vormen meer willen definiëren. Helaas is dit niet gelukt met intensief trainen in de sportschool of met vetweg-apparatuur en diëten. Wat wel een definitief resultaat geeft is een Mini Soft Liposuctie door een gespecialiseerde arts.

Wat gaan we doen?
Dr. Don haalt kleine vetafzettingen weg rond specifieke spiergroepen om de zichtbaarheid te vergroten of om mooie vrouwelijke vormen te maken.

Doet het pijn?
Dr Don brengt de verdoving gelijkmatig in het vet wat je stoort zodat je tijdens de behandeling weinig of geen ongemak ondervindt. Het is een uiterst zachte methode die hij heeft ontwikkeld waardoor jouw lichaam weinig hersteltijd nodig heeft. Je draag een tijdje dun shapewear zodat je bijna direct aan je gewone leven kan deelnemen.

Waarom is een Mini Soft Liposuctie zo voordelig?
Dr. Don richt zich op kleine vetafzettingen in een bepaald gebied waardoor hij snel de natuurlijke spiercontouren zichtbaar kan maken. het is minder intensief dan een grote liposuctie met meerdere gebieden.

Enkele voorbeelden 

Let op: Onze arts heeft deze resultaten behaald bij diverse patienten echter is ieder mens uniek en de resultaten van de behandeling kunnen afwijken. Tijdens een vrijblijvend consult zullen wij u altijd een eerlijk advies geven!

Gratis consult 
De behandeling kan je laten doen in Amsterdam en Hengelo. Meer weten?
Boek nu een vrijblijvende afspraak in of de behandeling ook voor jou geschikt is.
✆ Hengelo 0743030250
✆ Amsterdam 0208950455
info@cliniquedokterdon.nl