(H)eerlijk Holistisch Microneedling Training

Leer hoe je holistisch microneedling thuis kunt doen.
Kom naar de informatieve en gezellige training van Beauty by Dr. Don!


Kom alleen of met je vriendinnen naar de training voor maar 95,- euro.
Inclusief een dermaroller, een jaderoller en een ampul met serum voor thuis!
Kopje thee of koffie en een lekkernij erbij.

Je kunt kiezen voor een ochtend, middag of een avond
in de Beauty in Enschede

Donderdagochtend 30 juli 2020
Vrijdagavond 31 juli 2020
Zaterdagmiddag 1 augustus 2020

VOL = VOL
 

Waarom microneedling?
Microneedling is de afgelopen 5 jaren de lieveling van de schoonheidsbranche geworden. Onderzoek wijst uit dat je met deze behandeling je eigen natuurlijk collageen met 100% kunt verhogen, dat het veilig is, en voor alle huidtypes geschikt (als het tenminste op de goede manier wordt uitgevoerd). Geen wonder dat er zoveel belangstelling is voor deze behandeling in de klinieken van Dr. Don.

In de salon van Beauty by Dr. Don kunnen we dieper in de huid werken dan thuis maar je kunt de professionele Dermicapen behandeling heel goed onderhouden met een dermaroller. Belangrijk is wel dat je weet hoe je de roller moet gebruiken en hoe vaak het verantwoord is de roller aan te brengen.

Wist je dat dat je deze behandeling ook holistisch kunt uitvoeren?

Microneedling wordt ook wel Skinneedling of Dermarolling genoemd. Het gaat om het gebruik van micronaaldjes die op je huid gerold worden of met een Dermicapen gestempeld. De Dermicapen werkt op een cosmedische manier en kan niet thuis worden gebruikt. Kleine micropuntjes ontstaan tijdens de behandeling in je huid, die op hun beurt jouw eigen natuurlijk genezende groeifactoren stimuleren waardoor je huid meer collageen opbouwt. Een egale en stevige huid is het resultaat.

  • Belangrijk is dat [de oude Chinezen] ook geloofden dat als je het uiterlijk van een bepaald deel van het gezicht behandelt en verbetert, je ook de werking van de specifieke organen die deze vertegenwoordigd stimuleert.
  • Microneedling kan de opperhuid zelfs verdikken, blijkt uit onderzoek, dus het is geweldig voor een oudere huid die met de jaren dunner is geworden.

Hoe kun je de dermaroller holistisch gebruiken?

3 principes:

  1. De grootste truc is om de kortste naaldjes te gebruiken die je mooie resultaten opleveren. Langere naalden veroorzaken gewoon teveel schade aan je huid omdat dit eigenlijk een behandeling is voor professionals. Ons doel is om zoveel mogelijk met je eigen lichaam te werken die kan zorgen voor opbouw van natuurlijk collageen.
  2. Kies een natuurlijk serum die je aanbrengt op de huid. Als je een serum uitkiest is het belangrijk om te onthouden dat alle producten die je met micronaaldjes in de huid brengt uiteindelijk ook in de bloedbaan komen. Om deze reden raden wij je aan alleen natuurlijke producten te gebruiken die je ook zou kunnen opeten. Zoals serums met Vitamine C of Vitamine A.
  3. Het laatste principe van een holistische micronaaldjes behandeling is: combineer deze behandeling met de traditionele Chinese rol-en massagetechnieken die werken op natuurlijke energiestromen van het lichaam. Vraag naar de mogelijkheden bij onze gecertificeerde schoonheidsspecialisten.

Hoe?

(dit is een jade roller)

  • Begin altijd aan de rechterkant van je gezicht en bedek dan de linkerkant. Dit is de manier waarop traditioneel aangenomen wordt hoe de energie stroomt.
  • Rol altijd eerst van buiten naar boven. Dit tilt de huid van het gezicht op en strekt die ook weer uit.
  • Rol voor de behandeling met een jaderoller. Dit is een traditionele roller gemaakt van jade, waarvan wordt aangenomen dat het de QI (energie) en de bloedcirculatie verhoogt. In moderne medische termen zouden we zeggen dat het de lymfedrainage en gezonde interstitiële vloeistoffen verhoogt, zodat je de huid stimuleert meer collageen aan te maken.

Meer weten? Kijk uit naar de training door onze schoonheidsspecialisten, zij kunnen jou alles vertellen over de dermaroller en leren hoe je die het beste maar ook veilig thuis kunt gebruiken.

Holistische micronaald-behandeling-thuis kan een
fantastische DIY boost van je huid geven.
Meer weten over de training en mogelijkheden?

Neem dan even contact op, wij zijn telefonisch bereikbaar. 
Ook kun je chatten met iemand van ons team
via de chatfunctie op onze website.
✆ Hengelo 0743030250
✆ Enschede 0532062001
beauty@cliniquedokterdon.nl
info@cliniquedokterdon.nl