Enter Title

Eerlijke prijzen voor cosmetische behandelingen!

Bij Clinique Dr. Don weet u exact waarvoor u betaalt. Wij werken volgens de hoogste standaarden. De medische en paramedische staf is specifiek opgeleid en aan constante kwaliteitscontrole onderworpen. Prijzen moeten redelijk blijven. Peperduur is geen garantie voor kwaliteit. Spotgoedkoop is dat nog minder.

De patiënten en cliënten van Clinique dr. Don zijn vaak aangenaam verrast over de eerlijke prijs- en kwaliteitverhouding, zeker in vergelijking met andere klinieken.

Dit wordt onder meer verklaard door een efficiënte organisatie, lage vaste kostenstructuur en een optimale, medische procesvoering. Wij beperken de marketing en- reclamebudgetten. De hieruit voortkomende kostenbesparing hebben wij vertaald in eerlijke prijzen voor onze patiënten en cliënten. Hierdoor zijn onze behandelingen voor een groot publiek bereikbaar geworden.

Onze patiënten komen voornamelijk via “mond tot mond” reclame maar ook via internetreviews. Het gemiddelde cijfer van patiënten reviews op kliniekervaringen.nl is maar liefst een 9,2. Daardoor vinden de binnenlandse en buitenlandse patiënten gemakkelijk hun weg naar Clinique Dr. Don, mede omwille van de uitgebreide ervaring en erkenning van Dokter Donald Ottens in Nederlandse en Duitse ziekenhuizen/praktijken (privé en algemene ziekenhuizen).

https://www.cliniquedokterdon.nl/Prijslijst

Wij zijn aangesloten bij

  • NVCG
  • NVVH
  • NVVCC
  • Anbos
  • DGAUF
  • DALA

Certified Peelings Certified XLHair Face Lifting Techniqiues