Wat is lipofilling?

Wat is lipofilling?
Ook bekend als vetoverdracht, vettransplantatie of vetinjecties

Lipofilling

Grotere borsten, mooiere borsten, vollere billen of meer volume in het gezicht?

Dan is het vullen en modelleren met eigen vet een veilige oplossing. We noemen dit lipofilling. Het is een behandeling waarbij wij vet weghalen op plaatsen waar u het kunt missen, zoals de buik, of de buitenste dijen, en het injecteren op plaatsen waar u te weinig volume heeft zoals borsten, billen, gezicht of handen. Deze veilige techniek zorgt voor prachtig natuurlijke ogende resultaten. Al vele honderden mensen hebben deze succesvolle vettransplantaties bij Clinique Dr. Don ondergaan en zijn tevreden over de resultaten.

Wanneer kunt u aan een lipofilling- behandeling denken?

Als U:

  • Als u grotere borsten wenst maar niet door een siliconen-implantaat;
  • Als u grotere borsten wilt maar voor iets allergisch bent. Maakt niet uit voor wat. Want het blijkt dat de combinatie “siliconenborsten” en een allergische aanleg tot allerlei nare lichamelijke kan complicaties leiden, zelf tot invaliditeit;
  • As u meer volume in het gezicht wenst omdat het uitgezakt is. Daarnaast zorgen de vetcellen in de lipofilling ook voor een mooiere huid;
  • Als u uw lichaamscontour wilt verbeteren;
  • Littekens wilt laten vlakken of putten wilt opvullen, of uw gezicht of handen wenst te verjongen;
  • As u graag vollere billen of zelf kuiten wilt hebben;
  • Als u de vetcellen in de lipofilling wilt gebruiken om uw borsten opnieuw vorm te geven of bij te werken. Vooral als u meer natuurlijke welvingen wenst en een mooi en spannend decolleté.

Voorbeeld van het opnieuw vorm geven en vergroten van de borsten door een lipofilling behandeling

Meer weten over deze veilige en natuurlijke behandeling?

Bel ons voor een vrijblijvende intake of een gesprek voor meer informatie. Dr. Don onderzoekt u met echo en geeft u een eerlijk advies over de mogelijkheden.

Kliniek Hengelo: +31 (0) 74 30 30 250

Kliniek Amsterdam: +31 (0) 20 89 50 455

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Print