Ik wil wel uitdrukking op mijn gezicht maar geen rimpels, kan dat met Baby rimpel injecties?

Ik wil wel uitdrukking op mijn gezicht maar geen rimpels, kan dat met Baby rimpel injecties?

Mini-rimpels injectie of Baby-rimpel injectie

Baby-rimpel injectie maakt gebruik van een zeer lage dosis van de rimpel injectie, waardoor de spieren minder “plat gelegd” worden. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld nog wel een beetje fronsen en dat zorgt voor een natuurlijker effect. Dr. Don: ‘Bij correct gebruik van baby-rimpel injectie is het bijna niet meer te zien of iemand wel of geen rimpel injectie gebruikt heeft.”

 

Fris en natuurlijk

Iedereen wil er fris en natuurlijk uitzien, maar niemand wil een uitdrukkingsloos gezicht. Ik breng kleine hoeveelheden botox op een speciale manier, en op de juiste plaatsen in waardoor u een zachtere uitdrukking in het gezicht krijgt. Baby-rimpel injectie remt de gewoonte af om te fronsen of te knijpen met de ogen. Rimpeltjes en fronslijnen kunnen zich nu niet ontwikkelen.

 

Voordeel van een mini-rimpel injectie

Een voordeel is dat u nog wel een gezichtsuitdrukking (fronsen, verbaasd kijken, etc.) kunt maken, maar minder krachtig waardoor ook de diepe fronslijnen niet kunnen ontstaan. Baby-rimpel injectie is om die reden populier bij acteurs en actrices. Met deze vorm van behandelen doet u wel iets minder lang met een behandeling ongeveer drie maanden.

 

Zachter en frisser

“Wilt u geen rimpels maar mag het allemaal wel wat zachter en frisser, kiest u dan voor mijn baby- of minibotox behandeling.” Dr. Don

 

Kosteloos advies

Neemt u dan gerust contact met ons op. Onze intake gesprekken zijn altijd vrijblijvend. Voor een gesprek in Hengelo belt u naar 074 – 30 30 250 en voor een gesprek in Amsterdam belt u naar 020 – 89 50 455.

 

Print

Wij zijn aangesloten bij

  • NVCG
  • NVVH
  • NVVCC
  • Anbos
  • DGAUF
  • DALA

Certificaat Skin Rejuvenation Certified Peelings Certified XLHair Face Lifting Techniqiues