Wratten behandelen met cryotherapie

Vrijwel iedereen weet wat wratten zijn. Deze ruw aanvoelende knobbeltjes komen vooral op de handen en onder de voetzolen voor, maar ook elders op het lichaam, zowel bij kinderen als volwassenen. Ook ouderdomsvlekken en fibromen zijn veel voorkomende huidontsieringen. Cryotherapie is een behandeling die werkt door middel van bevriezing van weefsels met als doel om diverse huidaandoeningen te behandelen. Clinque Dr. Don biedt met de unieke Cryotherapie de nieuwste supersnelle behandeling op dit gebied aan in Nederland. Door middel van bevriezing maakt deze effectieve behandeling resoluut korte metten met onder meer wratten, fibromen, pigmentvlekken en ouderdomsvlekken!

Ondanks dat wratten, fibromen en ouderdomsvlekken veelal onschuldige verschijnselen zijn, zijn ze desalniettemin voor de betreffende persoon zeer hinderlijke en met name ontsierende fenomenen. Deze vragen dan ook om een effectieve aanpak! Een behandeling met de revolutionair nieuwe Cryotherapie is in grote lijnen gelijk aan bevriezing met vloeibare stikstof. De vrijwel pijnloze en zeer effectieve behandeling biedt echter een aantal essentiële voordelen ten opzichte van de op de markt reeds langer bestaande technieken.

 

Wrattenbehandeling met cryotherapie, ijskoud de beste!

Cryotherapie maakt het mogelijk om gemakkelijk en doeltreffend onder meer fibromen, wratten, ouderdomsvlekken en alle verdere goedaardige huidletsels te verwijderen met behulp van direct inzetbare vrieskracht. Dit alles, tot op de millimeter nauwkeurig dankzij het penvormige behandelapparaat met nauwkeurig te doseren gebruiksopening. Zo worden ongemakken voor de patiënt voorkomen.

Met Cryotherapie volstaat veelal 1 behandeling, terwijl men bij de conventionele methodes altijd meerdere malen dient terug te komen.

Supersnel en nauwkeurig: Geen beschadigingen van omliggend huidweefsel

Bij de reguliere behandeling van o.a. wratten en fibromen is het grote nadeel, dat de omliggende, gezonde huid vaak ook wordt beschadigd door bevriezing . Dankzij de Kosmetische Cryotherapie is Clinique Dr. Don in staat om op de millimeter nauwkeurig te behandelen. Dit betekent dat het omliggende gezonde huidweefsel niet wordt aangeraakt, waardoor de behandeling volkomen pijnloos is! Cryotherapie vraagt geen onderhoud en er is geen verdoving vóóraf nodig. De penetratie van de werking bij Cryotherapie is ca. 1 millimeter per 5 seconden. Een behandeling neemt dus slechts 15 tot 30 seconden in beslag en er is achteraf geen nazorg vereist.
 

Alle voordelen van wrattenbehandeling met cryotherapie op een rijtje:

 • Pijnloze behandeling (met name bij kinderen een groot voordeel!);
 • Slechts 1 behandeling nodig voor direct resultaat;
 • Directe behandeling is mogelijk;
 • De huid hoeft niet met een pleister afgeplakt te worden;
 • Er is zelden sprake van littekenvorming;
 • Korte behandelmethode van slechts 20 tot 45 seconden.

 

Prijzen wratten behandelen met Cryotherapie

Behandeling wratten Cryotherapie vanaf € 50,00


Voor deze behandeling kunt u alleen bij onze Clinique in Hengelo terecht.

 

Meer informatie of een afspraak maken?

Wij zijn telefonisch bereikbaar op: +31 (0) 74 30 30 250
Of stuur een e-mail naar: info@cliniquedokterdon.nl

 

 

 

Wij zijn aangesloten bij

 • NVCG
 • NVVH
 • NVVCC
 • Anbos
 • DGAUF
 • DALA