Combinatie behandeling

De allerbeste rimpelbehandelingen ooit!

Nieuwe aanpak van rimpels en huidveroudering bij Clinique Dr. Don

We willen er allemaal frisser en jeugdiger uitzien. Dat doen we door rimpels te laten vervagen met ontspannende Btx spierontspanners en door de huid van binnenuit op te vullen met Dermal Fillers. Toch  ervaren wij in de praktijk dat een behandeling met Btx spierontspanners en Dermal Fillers  bij veel patiënten onvoldoende werkt als het gaat om de huid meer te laten stralen en de structuur te verfijnen. Tevens zien we dat hele diepe rimpels, die littekens geworden zijn, meer nodig hebben dan alleen ”een prikje”.
 

Het team van Dr. Don heeft 6 nieuwe combinatiebehandelingen ontwikkelt

Wij starten met de introductie van 2 combinatie-behandelingen om de totale conditie van uw huid te verbeteren, speciaal voor de zomer. We pakken de rimpels aan, de huidverslapping en de structuur van uw huid.

Afspraak maken bij Dr. Don?
 

Hoe doen we dit?

  • De huidtherapeut kijkt naar de conditie van uw huid
  • De dokter kijkt naar de verslapping en de rimpels

Samen besluiten zij welke combinatiebehandeling voor u geschikt is en het meeste resultaat geeft.

 

rimpels combinatie behandeling


Uniek in Nederland

Om de ambities van Dr. Don op het gebied van huidveroudering te kunnen blijven realiseren hebben wij besloten de combinatiebehandelingen absoluut betaalbaar, toegankelijk en hoogwaardig te houden. Zodat wij u kunnen garanderen dat uw schoonheidswensen uitkomen. Gewoon de mooiste versie van uzelf. Geen drastische make-over maar wel een huid die een jongere en energieke uitstraling heeft. Een huid waar u blij van wordt.

Wij hebben deze combinatiebehandeling geïntroduceerd om u de allerbeste behandeling te geven met het hoogst haalbare resultaat.

 

combinatie behandeling fillers

 

Gratis consult?


Combinatiebehandeling 1
 

nwsbr_4


Gladdere gelaatstrekken

Full Liquid Facelift  (rimpelbehandeling, volume herstel en huidverbetering in 1 behandeling)

Prijs € 1475,-

Een facelift zonder operatie, het kan! Een liquid lift is een facelift zonder operatie. Terecht kiezen steeds meer mensen daarom voor een behandeling met hetzelfde effect maar zonder de nadelen van een volledige operatie. De fillers vullen uw rimpels onderhuids op en de Btx spierontspanners laat de spieren ontspannen die zorgen voor de diepe rimpels in bijvoorbeeld uw voorhoofd. Daarnaast gebruiken wij de groeifactoren uit uw bloed om de structuur van uw huid te verbeteren. De groeifactoren herstellen de huid op celniveau en in combinatie met de Dermal Fillers en Btx spierontspanners ondergaat uw gezicht een natuurlijke Facelift zonder littekens. Het effect van huidveroudering wordt minder zichtbaar gemaakt. Om dit effect te ondersteunen sluiten wij de behandeling af met een heerlijk ontspannende ELT lichttherapie (ELT Energizing Light Technology).

 

Wie wil dit nou niet?

Wat doet de ELT-lichttherapie?

Huidverbetering begint in de cel, daarom is het belangrijk om energie in de cel te brengen. De stofwisseling in de cel vertraagd naarmate we ouder worden en hierdoor ontstaat vroegtijdige huidveroudering en wordt de huid futloos. De speciale lampen in de ELT, die een speciaal rood licht bevatten activeren op celniveau en bevorderen de stofwisseling. Hierdoor wordt de productie van collageen, elastine en hyaluronzuur op een natuurlijke verhoogd.

Het werkt onder andere ook stimulerend op de doorbloeding waardoor zuurstof en voedingsstoffen beter opgenomen kunnen worden.

De kosten van de combinatiebehandeling 1 “De Full liquid facelift” is € 1475,-

Wat krijgt u in deze behandeling?


Afspraak maken?

 

Combinatiebehandeling 2

nwsbr_5

De Liquidfacelift Skinbooster (rimpelbehandeling, volumeherstel en huidverbetering in 1 behandeling)

€ 1475,- Voor een egale huid die straalt.

Deze behandeling is net iets anders, hier hebben we als huidverbetering meer ingezet op het insluizen van zuurstof inclusief een speciale peeling. Vooral geschikt voor mensen die de huid belast hebben door het roken, door de zonnebank of door blootstelling aan de felle zon.

De rimpelbehandeling en het volumeherstel is hetzelfde als bij combinatiebehandeling 1.

Combinatiebehandeling Liquidfacelift Skinbooster  € 1475,-

 

Afspraak maken?

button

Vul in en wij nemen contact met u op!

Wij zijn aangesloten bij

  • NVCG
  • NVVH
  • NVVCC
  • Anbos
  • DGAUF
  • DALA

Certified Peelings Certified XLHair Face Lifting Techniqiues