De 15 minuten neuscorrectie vanaf 90 euro

Neuscorrecties zijn nu sneller en eenvoudiger dan ze ooit waren. De nieuwe 15 minuten durende neuscorrecties zonder chirurgisch ingrijpen,  zorgen dat een mooi gevormde neus voor iedereen bereikbaar wordt.

Deukjes, bobbels of ongelijkheden
Heb je last van deukjes, bobbels of andere ongelijkheden aan je neus en je hebt hier last van, zeker als je in de spiegel kijkt?
Dan hebben wij de oplossing voor jou.

De behandeling
Dr. Don beoordeelt of de correctie moet plaatsvinden met een tijdelijke filler of met een spierontspanner. Soms is beiden noodzakelijk.

De 15 minuten durende niet-chirurgische ingreep is relatief pijnloos en kan in 1 kort bezoek aan de kliniek worden uitgevoerd. Tijdens de behandeling zal Dr. Don de tijdelijke filler of de spierontspannende vloeistof in de gewenste delen van de neus injecteren om zo de afwijkingen te camoufleren of op te lossen.

De neus wordt niet groter  alleen rechter, egaler en gelijk
 
 

Hoewel sommige cliënten zich zorgen maken of de neus niet groter wordt tijdens de behandeling, hoef jij je daar geen zorgen over te maken – de behandeling maakt de neus eenvoudig glad zodat deze er als een rechte lijn uitziet zonder de deukjes en de bobbels.

Een neuscorrectie zonder operatie is een uitstekende en betaalbare mogelijkheid voor cliënten die een mooier uiterlijk willen bereiken zonder een operatieve neuscorrectie te ondergaan.

Voor wie is deze behandeling geschikt?

Een neuscorrectie zonder operatie is voor mensen geschikt die een snelle oplossing voor hun probleem wensen en geen operatie willen ondergaan. Vooral mensen met cosmetische onvolkomenheden, zoals putjes, bobbels of een hangende neustip zijn voor deze behandeling geschikt. 
Voor mensen met ernstige misvormingen aan de neus of voor mensen die hun neus willen laten verkleinen is alleen een operatie een geschikte behandeling.


Na de 15 minuten neuscorrectie
Na de behandeling mag je de neus licht bewegen. Let er even op dat je tijdens de eerste 48 uur niet de neus masseert. 
Het resultaat is al snel zichtbaar maar na twee weken optimaal.


Na 3 tot 6 maanden is de spierontspanner uitgewerkt. Na 12-14 maanden is de eventuele tijdelijke Dermal Filler uitgewerkt. Voor een blijvend resultaat moet je de behandeling herhalen. 


 

  

Wij zijn aangesloten bij

  • NVCG
  • NVVH
  • NVVCC
  • Anbos
  • DGAUF
  • DALA

Certified Peelings Certified XLHair Face Lifting Techniqiues