Rimpelbehandelingen

Rimpelbehandelingen en injectables

Rimpelbehandelingen worden uitgevoerd met injectables, ook wel fillers genaamd. Deze fillers die we gebruiken in de cosmetische geneeskunde, hebben als doel het lichaam, gezicht, handen en hals te verfraaien of te verjongen.

Als uw huid ouder wordt, verliest het collageen en haar elasticiteit. Blootstelling aan de zon, roken, luchtvervuiling en zelfs stress versnelt dit proces en we zien dit helaas al terug bij cliënten van 25 jaar en ouder.

Fillers worden gebruikt als een effectieve behandeling tegen diepe lijnen en rimpels. De fillers helpen bij het verminderen van diepe lijnen en rimpels, vullen holtes en versterken de contouren van uw gezicht. Behandeling met een anti-aging filler is een niet-chirurgische manier (er wordt niet gesneden) om de huid er jonger uit te laten zien en voorziet in meer volume waardoor vermoeide lijntjes en rimpels verminderen of zelfs verdwijnen. Dr. Don maakt mooi!

We kunnen injectables, of fillers, indelen in twee groepen: permanente en tijdelijke fillers. Clinique Dr. Don werkt alleen maar met tijdelijke fillers. Hieronder vindt u meer informatie over deze fillers en de behandelingen.

1. Neuromodulators om rimpels te verstrakken

De neuromodulators worden gebruikt om de spieren die lijnen trekken in de huid te relaxeren en te verslappen. Hierdoor verdwijnen plooien en rimpels. In de volksmond worden alle behandelingen met injectables soms met ‘even een rimpelverslapper halen’ aangeduid. Het is vanzelfsprekend dat daarmee heel verschillende behandelingen bedoeld worden die niet allemaal vallen onder deze productnaam.

In onze Clinique gebruiken wij alleen de meest vooraanstaande merken. De reacties van onze cliënten zijn zonder uitzondering enthousiast. Zie ook de reviews op kliniekervaringen.nl!

"Heel natuurlijk", "Wat zie je er goed uit" en "Of ik naar de kapper was geweest, vroeg mijn collegaatje".


Afspraak maken bij Dr. Don?

2. Dermal-fillers tegen rimpels en huidveroudering

Een dermal filler egaliseert huidplooien en rimpels die door veroudering volume (van weefsel) hebben verloren of contourlijnen die niet meer vloeiend verlopen.

Er is in de loop der tijd veel geëxperimenteerd met dermal fillers, van parafine tot een soort hard cement. De laatste 15 jaar worden door deskundige artsen uitsluitend afbreekbare lichaamseigen stoffen gebruikt, omdat de gevolgen van permanente middelen desastreus kunnen zijn en de complicaties moeilijk te herstellen zijn.


Indeling Dermal-fillers

Er is in de loop der tijd veel geëxperimenteerd met dermal fillers, van parafine tot een soort hard cement. De laatste 15 jaar worden door deskundige artsen uitsluitend afbreekbare lichaamseigen stoffen gebruikt, omdat de gevolgen van permanente middelen desastreus kunnen zijn en de complicaties moeilijk te herstellen zijn.

De tijdelijke fillers zijn in te delen in:

 1. Fillers die volume ‘geven’ door water vast te houden;
 2. Fillers die volumineus zijn op basis van een matrix-gel;
 3. Fillers die de huid aanzetten tot eigen productie van essentiële bouwstenen

Voordelen van deze tijdelijke fillers:

 • Een niet-invasieve (er wordt niet gesneden in uw huid) behandeling met weinig hersteltijd zodat u al na één dag uw dagelijkse activiteiten kunt hervatten;
 • Vermindering van lijntjes en rimpels, dit geeft u gelijk een meer jeugdige uitstraling;
 • Vult verloren volume aan voor een zachtere meer jongere uitstraling;
 • Resultaten voor de langere termijn

Als uw huid ouder wordt verliest het collageen en uw huid gaat meer elasticiteit verliezen. Blootstelling aan de zon, roken, luchtvervuiling en zelfs stress kan dit proces versnellen en we zien dit helaas al terug bij cliënten van 25 jaar en ouder.


Wat betekent een Dermal-filler behandeling in de praktijk?

Kleine hoeveelheden van een dermal filler worden rechtstreeks geïnjecteerd in de huid met behulp van een ultrafijne naald. Na het reinigen van het te behandelen gebied, wordt een verdoving ingebracht. De gel die de arts inbrengt helpt uw huid glad te strijken. Als de lippen of de gezichtscontouren worden behandeld, geeft de filler volume, herstelt de vorm en geeft een voller, frisser uiterlijk. Dermal filler behandelingen worden uitsluitend door volledig gekwalificeerde artsen uitgevoerd in onze moderne, gereguleerde en goed uitgeruste Clinique.


Duur en herstel van een behandeling met injectables

Er kan een kleine zwelling ontstaan die snel zal verdwijnen. Afhankelijk van het behandelde gebied, het duurt meestal niet langer dan 30 -45 minuten, kunt u de Clinique verlaten of nog even genieten van een kopje thee of koffie.

Er is bijna geen hersteltijd nodig na een filler- of een rimpelverslapper-behandeling, u kunt vrijwel meteen weer aan uw dagelijkse activiteiten beginnen. U kunt wel last hebben van een lichte zwelling of blauwe plekjes waar de injectienaald door de huid is gegaan. Deze zijn meestal niet meer zichtbaar na 48 uur. Onze huidcoaches kunnen u adviseren hoe deze snel te camoufleren en te verminderen zijn.

glogau schaal fillers

Let op: Onze arts heeft deze resultaten behaald bij diverse patienten echter is ieder mens uniek en de resultaten van de behandeling kunnen afwijken. Tijdens een vrijblijvend consult zullen wij u altijd een eerlijk advies geven!
Licht
Fijne lijntjes worden zichtbaar, huid is nog mooi aangespannen (35-45 jaar)

Medium intens
Huidlijnen zijn zichtbaar, rimpels zijn zichtbaar en de elasticiteit van de huid is zichtbaar verminderd (45-60 jaar)

Intens
De huid is sterk verouderd, rimpels zijn verdiept en het volumeverlies is duidelijk zichtbaar (60 jaar en ouder)


Geïnteresseerd?


Prijzen Botuline filler

Bijvoorbeeld: Frons/ voorhoofd/ kraaienpootjes/ kin/ gummysmile/ mondhoeken

1 zone € 90,00
1 zone + wenkbrauwlift € 140,00
2 zones € 170,00
2 zones + wenkbrauwlift € 170,00
3 zones € 240,00

In clinique Dr. Don werken we met zones, deze zijn berekend op basis van een gemiddeld aantal eenheden. Soms komt het voor dat er toch meer spierkracht aanwezig is bij bepaalde gebieden. Onze artsen kijken dan naar de individuele spierkracht en stemmen daar de hoeveelheid rimpelverslapper op af. U betaalt dan naast de vaste zone prijs, €10 euro per eenheid extra.

Migraine behandeling vanaf € 140,00
Overmatig zweten vanaf € 650,00
Tandenknarsen vanaf € 90,00

 

Prijzen filler behandelingen

Tijdelijke fillers

Wij gebruiken de merken van Radiesse, Glytone en Belotero. 

Behandeling Prijs
Wallen onder ogen vanaf € 325,00
Vorm van neus vanaf € 325,00
Beide oorlellen vanaf € 325,00
Rokerslijntje mond, per lijntje vanaf € 250,00
Neus-lippenplooi vanaf € 325,00
Vollere lippen vanaf € 325,00
Mondhoekcorrecties vanaf € 325,00
Lippencontour vanaf € 325,00
Jukbeenderen vanaf € 325,00
Wang rimpels vanaf € 325,00
Kaaklijn lift vanaf € 325,00
Handen vaak in twee fases vanaf € 850,00
Liquidfacelift vanaf € 850,00
Permanente fillers verwijderen Prijs
Echografische drainage 30 minuten € 600,00
Echografische drainage 45 minuten € 800,00
Echografische drainage 60 minuten € 995,00

* onze acties zijn nooit geldig i.c.m. andere acties, aanbiedingen, cadeaubonnen of kuurafspraken

button

Vul in en wij nemen contact met u op!

Wij zijn aangesloten bij

 • NVCG
 • NVVH
 • NVVCC
 • Anbos
 • DGAUF
 • DALA

Certified Peelings Certified XLHair Face Lifting Techniqiues