Nieuw! Beauty By Dr. Don

EEN COMPLETE GEZICHTSBEHANDELING INCLUSIEF EEN LICHAAMSMASSAGE IN DE MAANDEN NOVEMBER EN DECEMBER

VOOR €55,-

 

 


Beauty by Dr. Don is een onderdeel van Clinique Dr. Don. Een schoonheidssalon waar u naast huidverzorging en huidverbetering ook terecht kunt voor ontspannende en rustgevende massages voor gezicht, handen en voeten.

U als cliënt van Clinique Dr. Don mag het komen uitproberen. 
Maak nu kennis met deze behandelingen. U krijgt een mooie gezichtsbehandeling inclusief een ontspannende lichaamsmassage of lichttherapie. 

Wilt u een echt gezonde huid?
Kies dan voor één van de vele gezichtsbehandelingen van Beauty by Dr. Don. Onze huidcoaches gebruiken voor deze behandelingen medische huidverzorgingsproducten die u prachtige resultaten geven. Na de gezichtsbehandeling krijgt u een advies mee voor de optimale verzorging van uw huid.

In de beautysalon hebben onze huidcoaches nieuwe gezichtsbehandelingen ontwikkeld. Deze behandelingen zijn afgestemd op de behoeften van verschillende huidtypes. Onderling verschillen de behandelingen in techniek en productgebruik maar allemaal hebben ze een gelijke opbouw. U ziet er weer stralend uit voor de feestdagen.
 

Behandelopbouw voor een stralende huid

 • Huidanalyse
 • Reinigen
 • Peelen
 • Stimuleren
 • Verbeteren
 • Ontspannende lichaamsmassage of lichttherapie

 

De massages waar u uit kunt kiezen
Cosmetische shiatsu 
Shiatsu is een Japanse benaderingswijze van ziekte en gezondheid die uitgaat van balans tussen lichaamsenergieën. Tijdens de shiatsu massage worden drukpunten op het gezicht, decolleté en armen geactiveerd. Deze behandeling is zeer ontspannend.
 
Ontspannende Massage
Hierbij worden voor- en achterkant benen, voeten, rug, nek, schouders, hoofd, decolleté en hoofd met verwarmde olie gemasseerd en op het einde worden de voeten afgenomen met een warm compress waar etherische oliën in zitten afgestemd op de werking.
 
Hotstone
Warme basalt stenen die de warmte lang vasthouden. De warmte werkt ontspannend op de spieren, het stimuleert de organen, het heeft een ontgiftende werking en brengt nieuwe energie in het lichaam. Deze stenen worden in combinatie met warme olie op achterkant benen, rug en nek aangebracht en gemasseerd.

Heerlijk genieten met een fantastisch resultaat
Als wij met onze behandeltechnieken in staat zijn om een probleemhuid te verbeteren, dan is de impact van deze behandelingen op een gewone huid nog duidelijker zichtbaar! Kom het ervaren. Onze huidcoaches ontvangen u in de mooie beautykamers en geven u een geweldige huidervaring.


 


Duur
De behandelingen duren ongeveer 60-90 minuten. Dit hangt af van uw massagekeuze. De gezichtsbehandelingen worden afgestemd op de conditie en behoefte van uw huid.

 

Meer informatie of direct boeken? Bel ons beautyteam op 074-3030250.

Bel eenvoudig voor een afspraak en vraag naar een tijd die u schikt. Dat kan nu nog. De agenda’s lopen snel vol.

 

Wij zijn aangesloten bij

 • NVCG
 • NVVH
 • NVVCC
 • Anbos
 • DGAUF
 • DALA

Certified Peelings Certified XLHair Face Lifting Techniqiues