December kerst aanbieding

De gezellige, warme en feestelijke Decembermaand bij Clinique Dr. Don

We gaan een maand genieten! Met heel veel voordeel, cadeautjes en prachtige behandelingen van onze huidtherapeuten. U bent het stralende middelpunt! U leest op deze pagina meer over de 3 Luxe Gezichtsbehandelingen die wij hebben samengesteld. 

 

Luxe Gezichtsbehandeling 1: van  €95,=  nu voor €79,=

Een OxyGeneo behandeling met lighttreatment

Een OxyGeneo zuurstof behandeling zorgt voor volume en huidversteviging, de behandeling geeft direct een mooi resultaat. Het is een anti-aging behandeling waarbij je de beste resultaten krijgt in een zo kort mogelijke tijd. De OxyGeneo behandeling combineert de exfoliërende werking van microdermabrasie en fruitzuurpeeling met zuurstoftherapie in één behandeling. De OxyGeneo behandeling is geschikt voor alle huidtypes en is helemaal uit te breiden naar wens. Als afsluiting een heerlijk light treatment voor extra collageen.

Lees meer 

 

Luxe Gezichtsbehandeling 2: van €130,= voor €99,=

We starten eerst met intensieve bindweefselmassage voor extra versteviging met de LPG-machine met de speciale kop voor gezicht en hals. Aansluitend volgt de OxyGeneo behandeling zoals hierboven staat beschreven.

Lees meer 

 

Luxe gezichtsbehandeling 3: van €200,=  euro voor €145,=

We starten met de OxyGeneo behandeling voor volume en versteviging met aansluitend het aanbrengen van een medisch huidmasker Viscoderm Hydrogel Patch. Viscoderm zorgt voor een enorme boost met hyaluron. Uw huid is weer stralend en de lijntjes zijn weg door de rijke vochtinbrenging. Uw huid ziet er weer stralend uit!

Lees meer 

 

Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar 074 - 30 30 250 (Hengelo) en 020 - 89 50 455 (Amsterdam). Of vult u onderstaand contact formulier in dan nemen wij z.s.m. contact met u op!

 

Let op VOL=VOL. Deze actie is niet geldig i.c.m. andere acties, kortingen, cadeaubonnen, kuurprijzen of al geplande afspraken. Wilt u meer weten over de voorwaarden neem dan telefonisch contact met ons op. Deze actie is geldig van 1 december 2017 t/m 31 december 2017 op basis van beschikbaarheid.

Vul in en wij nemen contact met u op!

Wij zijn aangesloten bij

  • NVCG
  • NVVH
  • NVVCC
  • Anbos
  • DGAUF
  • DALA

Certified Peelings Certified XLHair Face Lifting Techniqiues